Het is weer tijd voor het volgende knallende feest, en dit keer gezamenlijk georganiseerd door LIFE & LBC! Nergens wordt het gezelliger dan in de Kroon met de biologen: het LBC x LIFEest. Op 25 April zullen we terugkijken op al het goeds dat ons mooie land ons heeft gegeven en nog steeds geeft. Het thema voor dit spetterende feest zal in lijn zijn met de beginnende koningsdagkriebels: 100% NL!

Zo kort voor de verjaardag van onze hoogheid zullen wij ook uiterst gul zijn deze avond. Dit betekent dat jullie op onze kosten zowel een welkomstshotje als een welkomstdrankje krijgen!! Daarnaast is dit een extra speciaal evenement aangezien elk LIFE-lid introducees mee mag nemen. De kaartjes zullen €3.- kosten voor leden en €5.- voor introducees.

Met het genot van de beste Nederlandse muziek, de oude classics, de prachtige meezingers kunnen we allemaal genieten van shots, vrienden, oude bekenden, nieuwe bekenden, ongemakkelijk sjansmoves en prachtige dansmoves.

Vanaf 21.30 zijn jullie allen welkom in de Kroon te Leiden voor een knallend begin van de koningsdag festiviteiten van 2018!

LIFE & LBC feest