Lieve LIFE-leden,
Het is weer de hoogste tijd voor een activiteit van de BrAcCoLI, en als je de poster al hebt zien hangen, is het geen verrassing meer: het is tijd voor een biercantus! Deze zal plaatsvinden op dinsdag 13 maart bij Quintus te Leiden. Het spektakel zal losbarsten om 20:00 uur. Verzeker jezelf van een avond waar goudgele rakkers en gouden keeltjes in overvloed aanwezig zijn en koop zo snel mogelijk een kaartje op het hok in zowel Leiden als Delft voor slechts €17.50. Let op: de biercantus is alleen voor 18+-jarigen!
Het thema van de cantus is carnaval: kom dus in je favoriete carnavalsoutfit!
Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op de cantus!
Kusjes, de BrAcCoLI ’17-’18

LIFE biercantus 2018