Crash Course Design

Crash Course Design

Heb jij altijd al willen kunnen werken met de programma’s Adobe Photoshop en InDesign? Zit je in een commissie waar jij (mede) verantwoordelijk bent voor het maken van promotiemateriaal, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of wil je nu gewoon eindelijk eens weten wat de almanakcie bedoelt als ze zeggen dat ze foto’s moeten cmyken? Kom donderdag 22 november om 17:00 uur naar Studio Classroom 1 in the Fellowship. LIFE-leden met ervaring met designen zullen er zijn om je aan de hand van een paar basisopdrachten de beginsels van Photoshop en InDesign bij te brengen. Het lokaal heeft desktops, dus je hoeft geen laptop met geïnstalleerde programma’s mee te nemen.

Speedmeeting with companies

Speedmeeting with companies

On Wednesday November 14th, S.A. LIFE will organise the annual career event ‘Speedmeeting with Companies’ at TNW-Zuid (Applied Sciences) in Delft. During this event, representatives of companies in the broad field of the life sciences will give short presentations about their companies. After the presentations, you will get the unique opportunity to engage in a conversation with the companies’ representatives in three separate rounds. Walk-in is from 17:30 and the presentations will start at 18:00. Afterwards there will be networking drinks at bar “Het Lab” and the evening will close around 21:00.

The participating companies this year are Patheon, Genmab, OGD and SkylineDx!

Sign up here
Or send an email: extern@svlife.nl

Commissie ALV & ALV voor dummies

Commissie ALV & ALV voor dummies

De 77e Algemene Ledenvergadering (ALV) van S.V. LIFE zal dinsdag 13 november plaatsvinden met als centraal thema de commissies van LIFE en haar leden! Dus ben jij of ken jij een commissielid van LIFE dit collegejaar, kom dan vooral langs bij deze ALV. Voor studenten voor wie deze ALV de eerste zal zijn, zal er een crash course ALV gehouden worden voor aanvang.

ALV voor Dummies: 16:00
Aanvang commissie-ALV: 17:00

Eerste Aftertentamenlunch

Eerste Aftertentamenlunch

Lieve eerstejaars,

Na alle tentamens is het tijd voor wat leuks!
Om samen de overwinning (of het verdriet) van de eerste tentamens te vieren, is er een gratis pannenkoekenlunch na het calculus tentamen.
Dus kom allemaal 2 november om 12:00 uur na het calculus tentamen gezellig mee-eten in de Science Club!

Heel veel succes met leren en tot dan!
De EjAccie ‘18-’19

Het 8ste Life Science Symposium: “Immunotherapy: Enhancing the human defence system” 

Het 8ste Life Science Symposium: “Immunotherapy: Enhancing the human defence system” 

In mei is het weer tijd voor een van de grootste activiteiten van S.V. LIFE, namelijk de 8ste editie van het Life Science Symposium met als titel “Immunotherapy: Enhancing the human defence system”. Op dit symposium komen internationale en nationale vooraanstaande wetenschappers in het veld van de immunotherapie lezingen geven over verschillende onderwerpen, zoals het gebruik van dendritische celvaccinaties om kanker tegen te gaan, op antilichaam gebaseerde immunotherapy en stamcelbiologie. Deze dag zal plaatsvinden in het Corpus Congress Centre, vlakbij het Gorlaeus. Kom naar deze leerzame dag en gebruik hem om van alles te leren over immunotherapie en om misschien wel een praatje te maken met een van deze specialisten in dit onderzoeksveld.

Het Life Science Symposium op 17 mei 2018 is open voor alle geïnteresseerden, maar voor LIFE leden en andere studenten geldt een lagere ticketprijs. Neem een kijkje op de website voor tickets, meer info over de sprekers en het programma en over de commissie. Ook staan hier foto’s van de 7de editie van het Life Science Symposium van 2016.

Spelletjesborrel

Spelletjesborrel

Op woensdag 25 april zal er een spelletjesborrel worden georganiseerd in Bar het Lab van 16:00 uur tot 19:00 uur. Tijdens deze borrel zullen er spelletjes klaarliggen verzorgd door de AlCoLI, maar mocht je zelf een leuk spel hebben dat je graag wilt meenemen, hint ‘De Grote Dalmuti’, neem hem dan mee! Kom gezellig langs tijdens de eerste week na de reizen om bij te praten. Mocht je zelf een keer willen tappen, geef dat dan aan Maestro TaCo Tom door!