Online Business Course van Gupta Strategists

// ONLINE BUSINESS COURSE van GUPTA STRATEGISTS //

Wil je ervaren hoe het is om samen met anderen complexe problemen in de zorg op te lossen? En wil je alles te weten komen over Strategy Consulting in de zorg? Meld je dan aan voor onze online Business Course!

Op donderdagmiddag 12 november organiseren we een online Business Course. Hierin ga je samen met een team van getalenteerde medestudenten een complexe zorgpuzzel oplossen. De consultants van Gupta Strategists coachen daarbij je team en helpen je om jouw vaardigheden zo goed mogelijk in te zetten.

Inschrijven via gupta.nl/carriere

Online Escape Room

Lieve LIFE-leden! In tijden waarin het leven vooral online plaatsvindt kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Op maandag 19 oktober om 20h zal de LIFE ESCAPE ROOM plaatsvinden! Los binnen 2 uur de raadsels op en vind het vaccin tegen het virus dat ons wereld overneemt. De tijd dringt! ⏱️☎️ Geef je via de volgende link op; alleen of met je team! https://forms.gle/zeNNXCznCf3LfQ5L8

Placement tests TU Delft

Placement Tests for the English language courses at TU Delft

Lectures, meetings, presentations, project groups – Everything is in English!

Do you find it difficult to follow lectures in English?
Are you having trouble being understood in project groups?
Are presentations in English more difficult than in your own language?
Do you notice that you cannot say precisely what you mean during meetings?

Take an English course at TU Delft!

ENGLISH COURSES

for all students and PhD candidates at TU Delft

(Courses are free for BSc and MSc Students)

The English courses we teach:

• English for Academic Purposes (three levels)
• Spoken English for Technologists (two levels)
• Thesis Writing in English for the BSc (Placement Test not needed)
• Thesis Writing in English for the MSc (Placement Test not needed)
• Writing a Scientific Article in English (PhDs only)

For more information on the courses please
visit our website: www.itav.tudelft.nl

Don’t know which course or what level? Don’t worry.
Everybody who wants to take an English course first has to take the

PLACEMENT TEST

Our next Placement Tests are on:
Wednesday 21 October 09:00 – 10:30
Wednesday 21 October 11:00 – 12:30
Monday 26 October 09:00 – 10:30
Monday 26 October 11:00 – 12:30
Tuesday 27 October 13:00 – 14:30
Tuesday 27 October 15:00 – 16:30
Tuesday 3 November 13:00 – 14:30
Tuesday 3 November 15:00 – 16:30
Computer room B at the Faculty of TPM, Jaffalaan 5 (building 31)

REGISTER NOW

Enrol in the Brightspace course called Placement Test English 2020-2021
and sign up. You can find more information here: https://www-tudelft-nl.tudelft.idm.oclc.org/tbm/over-de-faculteit/afdelingen/stafafdelingen/itav/onderwijs/english-unit/english-courses/.

Open dagen TU Delft

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? TU Delft organiseert regelmatig een online open dag. Deze online open dag is bedoeld voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo. Het is aan te raden voor je komst de website van de opleidingen te bekijken, zodat je goed voorbereid het programma bij de opleidingen kunt volgen.

De eerstvolgende online open dagen zijn op 16 en 19 oktober 2020. Vanaf eind september vind je meer informatie over het definitieve programma van de Online Open Dag op deze webpagina: https://www.tudelft.nl/onderwijs/voorlichting-en-ervaren/bsc-online-open-dagen/.

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden er bij de TU Delft geen fysieke voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd. Bekijk onze online voorlichting per studie hier: https://www.tudelft.nl/onderwijs/voorlichting-en-ervaren/bsc-online-voorlichting-en-studiekeuze/.

Commissie-interesse borrel

Het jaar is net begonnen en jullie hebben vast voor mogen proeven wat LIFE allemaal te bieden heeft. Borrels, uitjes, reizen, feesten, het houdt niet op. Wil jij meewerken aan een van deze gave evenementen? Kom dan naar onze commissie-interesse borrel! Je kan je opgeven voor de borrel via https://forms.gle/nc8s1ivhV4o2gZgz5. Lukt het je niet bij de borrel te zijn, wees niet bang, er volgt later nog een mail waar in staat hoe je alsnog commissie interesse op kan geven. Voor vragen over commissies, bekijk onze website www.svlife.nl, of benader gerust een van ons of je mede-LST’ers!

Excursie EnginZyme

S.V. LIFE organiseert op 22 september een online excursie naar EnginZyme. EnginZyme is een biotechnologiebedrijf dat gespecialiseerd is in biokatalyse. Het creëert producten voor een eenvoudige en kostenefficiënte implementatie van bio katalytische processen en helpt de chemische industrie bij de overgang naar een duurzame manier van werken. De excursie vindt plaats van 13:00-14:00 via Microsoft Teams (https://tinyurl.com/y6olgkst ). De excursie bestaat uit een presentatie gevolgd door een Q&A en een rondleiding door de labs. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan in via deze google form!: https://forms.gle/am4ku32BNSzzng9o7
De ExcurCie ’20-’21