Het 8ste Life Science Symposium: “Immunotherapy: Enhancing the human defence system” 

Het 8ste Life Science Symposium: “Immunotherapy: Enhancing the human defence system” 

In mei is het weer tijd voor een van de grootste activiteiten van S.V. LIFE, namelijk de 8ste editie van het Life Science Symposium met als titel “Immunotherapy: Enhancing the human defence system”. Op dit symposium komen internationale en nationale vooraanstaande wetenschappers in het veld van de immunotherapie lezingen geven over verschillende onderwerpen, zoals het gebruik van dendritische celvaccinaties om kanker tegen te gaan, op antilichaam gebaseerde immunotherapy en stamcelbiologie. Deze dag zal plaatsvinden in het Corpus Congress Centre, vlakbij het Gorlaeus. Kom naar deze leerzame dag en gebruik hem om van alles te leren over immunotherapie en om misschien wel een praatje te maken met een van deze specialisten in dit onderzoeksveld.

Het Life Science Symposium op 17 mei 2018 is open voor alle geïnteresseerden, maar voor LIFE leden en andere studenten geldt een lagere ticketprijs. Neem een kijkje op de website voor tickets, meer info over de sprekers en het programma en over de commissie. Ook staan hier foto’s van de 7de editie van het Life Science Symposium van 2016.

Spelletjesborrel

Spelletjesborrel

Op woensdag 25 april zal er een spelletjesborrel worden georganiseerd in Bar het Lab van 16:00 uur tot 19:00 uur. Tijdens deze borrel zullen er spelletjes klaarliggen verzorgd door de AlCoLI, maar mocht je zelf een leuk spel hebben dat je graag wilt meenemen, hint ‘De Grote Dalmuti’, neem hem dan mee! Kom gezellig langs tijdens de eerste week na de reizen om bij te praten. Mocht je zelf een keer willen tappen, geef dat dan aan Maestro TaCo Tom door!

Batcie Voetbaltoernooi

Batcie Voetbaltoernooi

Donderdag 26 april vindt van 18.00 tot 21.00 het LIV(F)E WK Voetbal plaats in de o zo mooie Delfse Hout. Kom je sixpack tevoorschijn toveren en maak van de gelegenheid gebruik om een beetje bij te tannen, want zon en pizza worden besteld. Geef je op via de google form teams van 5/6 of of geef je los op, met eventueel een voorkeur voor een teamgenoot en kom in een samengesteld team. Wanneer we er genoeg van hebben gaan we pizza eten en de dorst lessen met heerlijke schulti’s!
Je kunt je opgeven tot maandag 23 april.
Gaat jouw team er met de 1e plek vandoor? We zien jullie dan!

Klik hier om je op te geven!

LIFE & LBC feest

LIFE & LBC feest

Het is weer tijd voor het volgende knallende feest, en dit keer gezamenlijk georganiseerd door LIFE & LBC! Nergens wordt het gezelliger dan in de Kroon met de biologen: het LBC x LIFEest. Op 25 April zullen we terugkijken op al het goeds dat ons mooie land ons heeft gegeven en nog steeds geeft. Het thema voor dit spetterende feest zal in lijn zijn met de beginnende koningsdagkriebels: 100% NL!

Zo kort voor de verjaardag van onze hoogheid zullen wij ook uiterst gul zijn deze avond. Dit betekent dat jullie op onze kosten zowel een welkomstshotje als een welkomstdrankje krijgen!! Daarnaast is dit een extra speciaal evenement aangezien elk LIFE-lid introducees mee mag nemen. De kaartjes zullen €3.- kosten voor leden en €5.- voor introducees.

Met het genot van de beste Nederlandse muziek, de oude classics, de prachtige meezingers kunnen we allemaal genieten van shots, vrienden, oude bekenden, nieuwe bekenden, ongemakkelijk sjansmoves en prachtige dansmoves.

Vanaf 21.30 zijn jullie allen welkom in de Kroon te Leiden voor een knallend begin van de koningsdag festiviteiten van 2018!
Klik hier om je op te geven!

Open dagen TU Delft

Open dagen TU Delft

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? Kom dan naar de open dag op 26 mei 2018. Deze open dag is bedoeld voor scholieren uit 4 en 5 vwo. Het is aan te raden voor je komst de website van de opleidingen te bekijken, zodat je goed voorbereid het programma bij de opleidingen kunt volgen. Meer informatie staat hier.