Geef je op voor het introweekend!

Lief aankomend eerstejaars LST´er,

Wat leuk dat je voor de studie Life Science & Technology hebt gekozen! Een jaar vol nieuwe indrukken en studiegenoten staat op je te wachten. Om je medestudenten en studievereniging LIFE alvast te leren kennen voordat je de collegebanken induikt, organiseren wij namens de opleiding LST en S.V. LIFE het introductieweekend. Op deze manier begin jij je studententijd op de meest optimale manier, want tijdens dit weekend maak je op een plezierige, relaxte manier kennis met jouw jaargenoten, een hoop ouderejaars LST’ers en de algehele sfeer van LIFE. Deze drie dagen zitten daarom boordevol met leuke activiteiten, voorlichtingen en gezelligheid, waarvan de precieze invulling natuurlijk nog een verrassing is. Dit weekend is de perfecte gelegenheid om een goede band met je jaar op te bouwen en veel mensen te leren kennen zodat je niet alleen hoeft te zitten op de eerste spannende collegedag. Daarnaast kunnen de ouderejaars al je vragen beantwoorden over de twee steden, de studie en natuurlijk het studentenleven. Tot slot vang je alvast een glimp op van de studievereniging, S.V. LIFE, die gedurende het hele jaar ontzettend veel verschillende activiteiten organiseert. Kortom, na dit onvergetelijke introductieweekend ben jij dus helemaal voorbereid op de studie en alles wat bij het studentenleven komt kijken!

Natuurlijk snappen we dat de stap van middelbare school naar de universiteit best spannend kan zijn. Daarom hebben we twee huidige eerstejaars gevraagd om hun ervaringen met je te delen.

“Lieve aankomende eerstejaars,

Aangezien LST in zowel Leiden als Delft gegeven wordt kunnen jullie én de EL CID én de OWee lopen. Deze introductieweken zitten niet alleen vol leuke activiteiten, maar leren jullie ook de stad kennen. Het is alleen wel zo dat jullie deze in groepjes van ongeveer tien man lopen, terwijl er bijna tweehonderd nieuwe eerstejaars zijn. Om echt studiegenoten te ontmoeten is er het eerstejaarsweekend. Geen gekke ontgroening, maar gewoon een gezellig weekend waar, zo is mijn ervaring, hechte vriendschappen ontstaan. Veel plezier!”

– Myrte, eerstejaars LST

“Lieve aankomende LST-wonderen,

Het is zover, je hebt de beste keuze in je leven gemaakt en gaat LST studeren. Wat ik zo leuk vind aan LST is dat het een kleine studie is en je iedereen daardoor snel leert kennen. Nu is studeren natuurlijk hartstikke eng en spannend in het begin en dan is het fijn als je wat studiegenootjes hebt die zich in hetzelfde schuitje bevinden. Het introweekend is een geweldige manier om die studiegenootjes te leren kennen en het jaar te beginnen met een leuke groep mensen om je heen. Ik vond het super spannend om naar het weekend te gaan, vooral omdat ik niemand kende en niet precies wist wat het allemaal inhield. Maar vanaf het moment dat ik aankwam, was die spanning weg. Je wordt omringt door allemaal mensen die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen. Je doet allerlei activiteiten samen, waardoor je snel een hechte groep wordt. Niemand valt buiten de boot, iedereen wordt overal bij betrokken. Bereid je dus maar voor op een weekend vol met gezelligheid en plezier! En voor als je nog twijfelt of je je gaat inschrijven: ik had precies hetzelfde en had echt een duwtje in mijn rug nodig. Dus laat mijn berichtje het duwtje in jouw rug zijn en schrijf je in!”

– Femke, eerstejaars LST

De kosten voor dit onvergetelijke weekend bedragen €50,-. Het zal plaatsvinden op 9, 10 en 11 augustus. Dit is het weekend vóór de EL CID, de introductieweek van Leiden. De introductieweek van Delft, de OWee, vindt de week na de EL CID plaats. Tijdens het weekend krijg je de bovendien de gelegenheid om groepjes te maken voor de OWee, indien je hieraan wilt deelnemen. Tijdens de EL CID en de OWee leer je de studentensteden en voornamelijk de studentenverenigingen goed kennen.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit nu al legendarische weekend? Schrijf je dan snel in via deze Google Form.

Voor vragen kun je mailen naar introweekend@svlife.nl of bellen naar Studievereniging LIFE: 015 278 2155.

Tot in augustus!

Met levendige groet,
Introductieweekendcommissie der S.V. LIFE 2018-2019

Geef je op voor het introweekend!