Beerpongtoernooi – S.V. LIFE

De Brouwcie Presenteert: Het bierpongtoernooi van 2018! Op woensdag 21 maart zal vanaf 20:00 uur in de Science Club in Leiden een bierpongtoernooi plaatsvinden. Het toernooi duurt tot 22:00 uur en teams zullen strijden om de felbegeerde eerste plaats. Word jij de kampioen? Geef je snel op en train nog even je gooiarm.

Wil je na het toernooi nog naar een andere leuke activiteit? Om de NEXT in Leiden zal die avond het Labfeest worden georganiseerd vanaf 22:00 uur. Kaartjes zijn vanaf vrijdag te koop op het hok in Leiden. Dit feest is een feest voor de studieverenigingen die in het lab staan. Aesculapius, CDL, S.V. Nucleus, LBC, DLF en S.V. LIFE zullen aanwezig zijn. Kaartjes kosten 3 euro op het hok en 5 euro aan de deur. De deuren zullen sluiten om 12 uur. Je krijgt 1 gratis consumptie, een welkomstdrankje en als je bij de eerste 100 hoort die zijn labpartner vindt op het feest krijg je nog een gratis consumptie!

Beerpongtoernooi