Zoek je een uitdagende, gezellige en nuttige bijbaan met leuke collega’s. Ben je een kei in uitleggen en weet je hoe je tieners aan het werk krijgt? Word dan studiebegeleider bij Lector Studiebegeleiding!

Onze teams in Den Haag en Voorburg hebben versterking nodig! Gebruik je graag je hersens en ben je op zoek naar een uitdagende, gezellige en nuttige bijbaan? Ben je een kei in uitleggen en weet je hoe je tieners aan het werk krijgt? Word dan studiebegeleider bij ons!

Wat ga je doen?

Als studiebegeleider ben je verantwoordelijk voor een groep van zes tot acht leerlingen per middag. Je helpt hen met hun planning, beantwoordt vakinhoudelijke vragen, kijkt na, overhoort en motiveert. Daarnaast zorg je voor een rustige en productieve werksfeer. Naast het geven van huiswerkbegeleiding kun je bij ons bijlessen geven. Dit zijn individuele lessen in één vak.

Wie zoeken we?

 • Je houdt ervan om dingen uit te leggen, ben communicatief vaardig, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om in teamverband te werken;
 • Je bent gedurende een jaar minimaal twee middagen per week beschikbaar;
 • Je hebt een vwo diploma en kunt begeleiding bieden tot en met de zesde klas van het vwo in:
  – wiskunde B, natuurkunde en scheikunde, aangevuld met biologie en/of wiskunde D; of
  – wiskunde A, economie en M&O; of
  – Latijn en/of Grieks, Frans, Duits, geschiedenis en aardrijkskunde.

Wat bieden we?

Wij bieden een leuke en uitdagende parttime functie / bijbaan als studiebegeleider/bijlesdocent, waarin je je kennis en vaardigheden gebruikt om onze leerlingen te ondersteunen bij hun schoolwerkzaamheden. Je werkt in een team met studenten en pas afgestudeerden. Kennisoverdracht, motivatie, aansturing en humor zijn de belangrijkste onderdelen van je werk. Op termijn zijn er mogelijkheden om door te groeien naar bijvoorbeeld de functie van (assistent)vestigingsmanager.

Wil je solliciteren?

Dan ontvangen we graag je cv en een motivatiebrief van je waarin je aangeeft:

 • Waarom je bij ons wilt komen werken;
 • Op welke vestiging(en) je zou willen werken;
 • Welke dagen je de komende periode beschikbaar bent; en
 • In welke vakken je op niveau 6 vwo begeleiding kunt bieden.

Richt je sollicitatie dan aan Ike Gerritsen via gerritsen@lectorstudie.nl.

BIJBAAN: Huiswerkbegeleiders in Den Haag gezocht!