Een jaarlijks terugkerend vraagstuk zal donderdag 4 april beantwoord worden: wie hoopt (niet) volgend collegejaar onze mooie studieverening te besturen?! Dit jaar heeft deze vraag niet vijf, maar wel zes antwoorden! Kan jij geen seconde langer wachten dan noodzakelijk om antwoord te krijgen op deze vraag? Kom dan vanaf 20:00 uur naar de Bovenbar waar het KB zich zal onthullen!

Na afloop zullen we deze feestelijke avond voortzetten in de Hut waar al je vrienden, familie en huisgenoten welkom zijn!

KB-bekendmaking

KB-bekendmaking