Wie zijn we?

OGD ict-diensten begon in 1987 als een groep van vijf studenten op een zolderkamer in Delft. Ict heette nog “automatisering,” Microsoft lanceerde Windows 2.0 en Google-oprichter Sergey Brin was een puistige puber.  Als bijverdienste verwisselden ze geheugentapes van mainframes, toen nog onder de naam Operator Groep Delft. Tegenwoordig zijn we met meer dan duizend OGD’ers verspreid door heel het land. We hebben vestigingen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Enschede en Utrecht en houden ons bezig met ict in de breedste zin van het woord. Wij zijn altijd anders geweest. Mensen flexibel inzetten om problemen op te lossen, dat is onze kracht. Nog steeds, na ruim 25 jaar, blijven we trouw aan onszelf. Nog steeds zijn OGD’ers slimme, enthousiaste techneuten die strijden voor de perfecte werkplek, de hulpvaardigste servicedesk, de meest stabiele infrastructuur. Nog steeds hebben we een ongedwongen cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. We stoppen niemand in een hokje.

Wat heb je als student aan OGD?

Bij OGD kun je heel breed worden ingezet, afhankelijk van je eigen vaardigheden en voorkeuren. We bieden bijbanen zoals bijvoorbeeld werkplekbeheerder, software-ontwikkelaar en helpdeskmedewerker (van eerste- tot derdelijns). Aan de hand van cursussen kun je jezelf ontwikkelen en zo ook steeds interessantere klussen gaan doen. Daarnaast is het best wel heel gezellig: veel uitjes, borrels en feesten!

Na je afstuderen is er écht de mogelijkheid om door groeien: De volledige directie van OGD is begonnen met een bijbaan en samen met hen 61% van onze professionals. Ook krijg je de kans om je zelf te bepalen waar je naartoe wil groeien.

Interesse?

Solliciteer dan op een van de vacatures hier, mail je CV naar werken@ogd.nl of bel gewoon even voor wat uitleg. Tot snel!