This page is only available in Dutch

Lieve aankomend eerstejaars LST´er,

 

Wat leuk dat je Life Science & Technology gaat studeren! Er staat jou een superleuk jaar te wachten vol nieuwe indrukken: allerlei nieuwe vakken, het studentenleven in twee steden en natuurlijk je nieuwe studiegenoten. Om je een beetje te helpen bij deze grote verandering, organiseert de IntroductieCommissie van studievereniging LIFE (ook namens de opleiding LST) het introductieweekend. Hier leer je je medestudenten en de studievereniging LIFE alvast kennen, nog voordat je straks de collegebanken induikt. Tijdens dit weekend maak je op een gezellige, informele en relaxte manier kennis met jouw jaargenoten, een hoop ouderejaars LST’ers en de algehele sfeer van de studie. Deze drie dagen zitten daarom boordevol met leuke activiteiten, voorlichtingen en gezelligheid, waarvan de precieze invulling natuurlijk nog een verrassing is. Er zijn ook wat ouderejaars LST’ers aanwezig, die al je vragen over de twee steden, de studie en het studentenleven kunnen beantwoorden. Tot slot leer je de studievereniging LIFE kennen, die gedurende het hele jaar ontzettend veel verschillende activiteiten organiseert voor alle LST’ers. Kortom, na dit onvergetelijke introductieweekend ben jij helemaal klaar voor de studie en alles wat bij het studentenleven komt kijken!

 

De stap van de middelbare school naar de universiteit kan natuurlijk best spannend zijn. Twijfel je nog of je naar het introweekend wil gaan? Lees dan hieronder de ervaring van deze huidige eerstejaars LST’ers die naar het introductieweekend zijn geweest:

Myrte

Eerstejaars LST

“Lieve aankomende eerstejaars,

Aangezien LST in zowel Leiden als Delft gegeven wordt kunnen jullie én de EL CID én de OWee lopen. Deze introductieweken zitten niet alleen vol leuke activiteiten, maar leren jullie ook de stad kennen. Het is alleen wel zo dat jullie deze in groepjes van ongeveer tien man lopen, terwijl er bijna tweehonderd nieuwe eerstejaars zijn. Om echt studiegenoten te ontmoeten is er het eerstejaarsweekend. Geen gekke ontgroening, maar gewoon een gezellig weekend waar, zo is mijn ervaring, hechte vriendschappen ontstaan. Veel plezier!”

Martijn

Eerstejaars LST

“Lieve aankomende LST’ers,

Het introweekend is eigenlijk het begin van jouw studietijd. Je leert alvast je medestudenten LST kennen, zodat je in de eerste collegeweek niet in een groep vreemden, maar met jouw vrienden van het introweekend samen zit!”

Femke

Eerstejaars LST

“Lieve aankomende LST-wonderen,

Het is zover, je hebt de beste keuze in je leven gemaakt en gaat LST studeren. Wat ik zo leuk vind aan LST is dat het een kleine studie is en je iedereen daardoor snel leert kennen. Nu is studeren natuurlijk hartstikke eng en spannend in het begin en dan is het fijn als je wat studiegenootjes hebt die zich in hetzelfde schuitje bevinden. Het introweekend is een geweldige manier om die studiegenootjes te leren kennen en het jaar te beginnen met een leuke groep mensen om je heen. Ik vond het super spannend om naar het weekend te gaan, vooral omdat ik niemand kende en niet precies wist wat het allemaal inhield. Maar vanaf het moment dat ik aankwam, was die spanning weg. Je wordt omringt door allemaal mensen die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen. Je doet allerlei activiteiten samen, waardoor je snel een hechte groep wordt. Niemand valt buiten de boot, iedereen wordt overal bij betrokken. Bereid je dus maar voor op een weekend vol met gezelligheid en plezier!

 

En voor als je nog twijfelt of je je gaat inschrijven: ik had precies hetzelfde en had echt een duwtje in mijn rug nodig. Dus laat mijn berichtje het duwtje in jouw rug zijn en schrijf je in!”

De kosten voor dit onvergetelijke weekend bedragen €50,- en zal plaatsvinden op 7, 8 en 9 augustus. Dit is het weekend vóór de EL CID, de introductieweek van Leiden. De introductieweek van Delft, de OWee, vindt de week na de EL CID plaats. Tijdens het weekend krijg je de bovendien de gelegenheid om groepjes te maken voor de OWee, indien je hieraan wil deelnemen. Tijdens de EL CID en de OWee leer je de studentensteden en voornamelijk de studentenverenigingen goed kennen.

 

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit nu al legendarische weekend? Schrijf je dan snel in via deze Google Form.

 

Voor vragen kun je mailen naar introweekend@svlife.nl of bellen naar Studievereniging LIFE: 015 278 2155.