Het 24ste bestuur der Studievereniging LIFE

v.l.n.r. Sam Houdijk, Celine Jilesen, Yasmin van der Velden, Marije van de Ven, Tijn Sewandono, Maxim van Delft

Het vierentwintigste bestuur van studievereniging LIFE (S.V. LIFE) van het academische jaar 2020/2021 bestaat uit de zes mensen die hieronder beschreven zijn. De naam van ons bestuur is Vloed. We zullen hard werken om de kwaliteit te onderhouden en te verbeteren van de diverse carrière, educatieve en sociale activiteiten die S.V. LIFE organiseert. LIFE is de vereniging door studenten Life Science & Technology voor studenten Life Science & Technology. We zijn een hechte gemeenschap waarin studenten zich kunnen ontwikkelen op verschillende gebieden. Net zoals de vriendschappen die worden gevormd in onze gemeenschap, zijn de vaardigheden die onze leden opdoen van onschatbare waarde voor de rest van hun leven.

 

Marije van de Ven : Praeses
praeses@svlife.nl

Als Praeses ben ik de officiële woordvoerder van de vereniging. Het is aan mij de vereniging en haar lopende zaken in goede banen te leiden en samen met dit team is dat een levensgenot. Ik zal toezien dat de verscheidene carrière, educatieve en sociale activiteiten die S.V. LIFE organiseert goed verlopen.

 

Celine Jilesen : Abactis
abactis@svlife.nl

Als Abactis ben ik verantwoordelijk voor zowel de interne als externe communicatie, op deze manier ben ik de algemene contactpersoon van S.V. LIFE voor LIFE-leden en andere individuen. Naast communicatie, beheer ik ook de database en verzeker ik dat ons privacy statement altijd onderhouden wordt volgens de AVG. Gehuisvest aan zowel de Technische Universiteit Delft als de Universiteit Leiden, is het mijn doel om een juiste studie omgeving te faciliteren voor de studenten Life Science & Technology. Al met al ben ik erg enthousiast om onze studievereniging naar het best van mijn kunnen te besturen en er een fantastisch jaar van te maken!

 

Maxim van Delft : Quaestor
quaestor@svlife.nl

Het is mij een eer om te mogen zeggen dat ik dit jaar de Quaestor ben der S.V. LIFE. Als Quaestor ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken van de vereniging. Dit betekent dat ik alle transacties bij zal houden en de debiteuren achter de broek aan ga zitten. Naast deze dagelijkse taak ga ik mij inzetten om automatisering door te voeren in de vereniging. Ik heb het doel om deze disputen komend jaar tot nieuwe hoogtes te laten groeien, zodat op die manier de jaarlagen binnen LIFE nog meer verenigen. Al met al, ik heb er superveel zin in om samen met mijn bestuursgenootjes het vierde lustrum het mooiste lustrum tot nu toe te laten worden!

 

Yasmin van der Velden : Commissaris Onderwijs Bachelor
onderwijsbachelor@svlife.nl

Als Commissaris Onderwijs Bachelor ben ik nauw betrokken bij het onderwijs van de opleiding. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor studenten voor zowel opmerkingen als verbeteringen over het onderwijs van onze bachelor. Naast mijn onderwijstaken heb ik ook de portefeuille interne zaken op mij genomen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle interne communicatie en eindverantwoordelijk ben voor alle commissie gerelateerde zaken. Dit jaar zijn we hard bezig om vertrouwenspersonen binnen de vereniging beschikbaar te maken en streef ik ernaar dit duidelijk en transparant bekend te maken onder de studenten.

 

Tijn Sewandono : Commissaris Onderwijs Master
onderwijsmaster@svlife.nl

Als Commissaris Onderwijs Master ga ik me volledig inzetten voor het master onderwijs. Ik zal het aanspreekpunt zijn voor alle klachten, tips en andere zaken met betrekking tot beide masteropleidingen. Ook zal ik de connectie zijn tussen de masterstudenten en het opleidingsteam en de docenten. Daarnaast heb ik de portefeuille alumni gekregen. LIFE bestaat inmiddels 21 jaar en we krijgen steeds meer leden. Alumni zijn een erg interessante groep binnen LIFE omdat ze advies kunnen geven over bepaalde carrière richtingen aan masterstudenten, coaching kunnen geven voor masterstudenten en bedrijfscontacten hebben voor eventuele samenwerking. Ook hebben we een commissie speciaal voor alumni, die ik begeleid. Tot slot zijn wij bij LIFE ook gezegend met twee prachtige disputen, waarvoor ik dit jaar verantwoordelijk ben.

 

Sam Houdijk : Commissaris Externe Zaken
extern@svlife.nl

Als Commissaris Externe Zaken ben ik altijd op zoek naar nieuwe contacten. Ik ben verantwoordelijk voor de acquisitie van de vereniging, het organiseren van carrière-evenementen en het begeleiden van fondsaanvragen. Op deze manier probeer ik de studenten zo goed mogelijk kennis te laten maken met het bedrijfsleven in ons vakgebied. Dit jaar zal ik mij inzetten voor een goede variëteit van bedrijven zodat er uitdagende en passende mogelijkheden zullen zijn voor stages en banen voor onze studenten. Middels de carrière-evenementen bevorderen we de ontwikkeling van de studenten en verbreden we het toekomstperspectief.