Partners

Studievereniging LIFE wordt ondersteund door verschillende partners. Leer hieronder meer over een aantal van de partners van S.V. LIFE:

 

 

With a firm belief that every person and community should have access to the best possible care, Getinge provides hospitals and life science institutions with products and solutions aiming to improve clinical results and optimize workflows. The offering includes products and solutions for intensive care, cardiovascular procedures, operating rooms, sterile reprocessing and life science. Getinge employs over 10,000 people worldwide and the products are sold in more than 135 countries.  
Careers at Getinge Enter location ‘Delft’ for opportunities near your university.

 

 

 

Octrooigemachtigde?

Als octrooigemachtigde werk je op het snijvlak van technologie, zakendoen en recht. Je speelt een cruciale rol bij het beschermen van de intellectuele eigendomsrechten van je cliënten. De technische ervaring die je hebt opgedaan aan de Technische Universiteit Delft zal worden gebruikt in een zeer breed scala aan technologische gebieden. Als gevolg hiervan is elke dag anders en leer je voortdurend over nieuwe technologieën en industrieën.

Octrooirecht is een intellectueel uitdagend vakgebied dat van je vereist dat je kritisch en analytisch denkt. Je zou verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van octrooionderzoeken, het opstellen van octrooiaanvragen en het verstrekken van juridisch advies aan cliënten.

Hoe kom je daar?

Als je een universitair diploma hebt in wetenschap of technologie, kan een 3-jarige juridische vervolgopleiding je opleiden tot octrooigemachtigde. Daarna word je een adviseur op het gebied van octrooien binnen je eigen technische discipline. Je adviseert uitvinders over de manieren om knowhow, producten en ideeën te beschermen en voert de procedures uit voor het verkrijgen en handhaven van de gewenste bescherming.

Als octrooigemachtigde kun je je ontwikkelen tot een professional in het vakgebied van je technische specialiteit. Je kunt ervoor kiezen om in de privépraktijk bij een octrooigemachtigdenkantoor te werken, of je kunt in de industrie bij een technisch bedrijf werken.  Visit our Website or Add us on Linkedin

 

 

 

Van Lanschot Kempen is gespecialiseerd in de toekomst sinds 1737, waardoor we het oudste onafhankelijke financiële instituut in Nederland zijn. Vandaag de dag gaat ons verhaal verder. Als onafhankelijk vermogensbeheerder gebruiken we onze kennis van geld en kapitaalmarkten om nooit te stoppen met het zoeken naar nieuwe manieren om de beste mogelijke oplossingen te vinden voor onze particuliere, institutionele en zakelijke klanten. Verandering is wat ons drijft. Daarom zijn we voortdurend in beweging en omarmen we verandering als de belangrijkste constante in alles wat we doen. We zijn trots op onze geschiedenis en kijken uit naar de toekomst van ons Private Banking & Wealth Management, Professional Solutions, Investment Management en Investment Banking. Om op een duurzame en toekomstgerichte manier te werken, zijn inclusie en diversiteit essentieel. Een zeer inclusieve en diverse werknemersgroep draagt bij aan zakelijke prestaties en innovatie, flexibiliteit en veerkracht van de werknemers, evenals een positieve sociale en milieu-impact. Het is onze ambitie dat de instroom in elke afdeling diverser is dan de uitstroom. Bijvoorbeeld, als een medewerker vertrekt of er meer vacatures beschikbaar komen, streven we ernaar de diversiteit te vergroten door iemand aan te nemen die iets nieuws toevoegt aan het team. Of dat nu gaat om geslacht, leeftijd, nationaliteit, achtergrond of iets anders.

Bovendien is ons doel om duurzame waarde te creëren voor al onze belanghebbenden op een manier die bijdraagt aan duurzame oplossingen voor de meest urgente mondiale uitdagingen. We geloven dat het behouden en laten groeien van welvaart op een duurzame manier een taak is van mensen. Om ons doel te bereiken, zijn we op zoek naar kandidaten met uitstekende analytische vaardigheden en een proactieve houding. We verwachten altijd van onze analisten dat ze uitdagingen aangaan, en stagiairs vormen hierop geen uitzondering. Ben je onafhankelijk en vindingrijk? Als je denkt dat je goed bij ons past, apply to any of our internships.

 

 

 

De Nederlandse Biotechnologie Vereniging (NBV) is dé beroepsvereniging van professionals werkzaam in de toegepaste Life Sciences. Een waardevol netwerk met ruim 800 leden afkomstig uit verschillende disciplines van het bedrijfsleven en het hoger/ academisch onderwijs. De NBV wil professionele activiteiten en maatschappelijk verantwoorde beroepsuitoefening stimuleren. Kennisuitwisseling en netwerken staan daarbij centraal. Daarnaast draagt de NBV bij aan een evenwichtige informatievoorziening over nut, belang en maatschappelijke betekenis van de biotechnologie.

 

 

Rijk Zwaan is een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte cultuur. Ons bedrijf bevindt zich aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groentevariëteiten en verkopen wereldwijd de zaden die daaruit worden geproduceerd. We hebben een langetermijnvisie, daarom bieden we onze medewerkers meteen bij indiensttreding een vast contract aan. Vanuit onze strategische positie dragen we bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen over de hele wereld. Alles wat we doen, staat in het teken van groei. De groei van natuurlijke producten die we over de hele wereld exporteren. De groei van ons bedrijf, dat momenteel meer dan 3.000 mensen in meer dan 30 landen in dienst heeft. En bovenal de groei van onze mensen: we bieden je elke kans om je eigen initiatief te benutten en je volledige potentieel te bereiken. Samenwerken met collega's om de beste en lekkerste groenten te produceren. Elkaar versterken, helpen en inspireren. Zo willen we voortdurend samenwerken aan een gezonde toekomst.

Ons snelgroeiende bedrijf biedt volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden tal van opleidings- en leer mogelijkheden via onze eigen RZ Academy en we faciliteren op maat gemaakte traineeships, stages en onderzoeksprojecten. Vanwege onze grote investeringen in hoogwaardige technologische ontwikkelingen, zijn we op zoek naar nieuwe collega's met een achtergrond in (Technische) Informatica, Toegepaste Wetenschappen, Bedrijfsinformatiemanagement/Technologie, Informatica/Techniek of Bedrijfsanalyse. Daarnaast hebben we uitdagende mogelijkheden voor studenten met een achtergrond in Bio-informatica, (Cel) Biologie en Biochemie.

Als je duurzame en internationale ambities hebt, ben je bij Rijk Zwaan aan het juiste adres.

 

 

Seed Valley is wereldwijd hét centrum voor plantenveredeling en zaadtechnologie, gelegen in Noord-Holland. Tientallen bedrijven werken dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe groenten- en bloemenrassen. Hier worden gewassen ontwikkeld die o.a. een hogere opbrengst geven, resistent zijn tegen ziektes of lekkerder smaken. En dat met zo min mogelijk gebruik van ruimte, energie en water. 

Werken binnen Seed Valley betekent werken in een toekomstgerichte sector die zich inzet voor de vermindering van het wereldwijde voedselprobleem. In Nederland werken er ruim 3500 medewerkers in Seed Valley met diverse opleidingsniveaus en vakgebieden. Zo werken er mensen in de veredeling, technologie, HR of productie. Daarbij komen er elk jaar zo’n 300 vacatures beschikbaar bij de bedrijven. 

Wil je meer weten over Seed Valley? Kijk dan op https://www.seedvalley.nl/wat-ga-jij-doen/ of https://www.seedvalley.nl/seed-valley-talks/ en ontdek waar jouw kansen liggen binnen deze boeiende sector. 

 

 

Maak kennis met de KNCV:

Chemici spelen een onmiskenbare rol bij het vinden van oplossingen voor de grote maatschappelijke uitdagingen van de toekomst. Daarom juichen we jouw studiekeuze in het chemische werkveld dan ook toe! We willen je graag kennis laten maken met de KNCV, de beroepsvereniging met ruim 7.000 leden die net als jij nieuwsgierig zijn naar de werking van moleculen. Als bachelor student profiteer je drie jaar lang gratis van alle voordelen en krijg je toegang tot alle online artikelen op www.c2w.nl

Bovendien wordt je automatisch lid van Jong KNCV, zij verbinden jonge chemici (tot 36 jaar) d.m.v. activiteiten met een informatief, ontspannen en sociaal karakter. Jong KNCV organiseert interessante bedrijfsbezoeken en lezingen, maar ook regelmatig een leuke pubquiz! Op hun bijeenkomsten ontmoet je medestudenten en andere vakgenoten van universiteiten, hogescholen, overheid en industrie. Een unieke kans om zelf te ervaren wat er zoal in Nederland (en daarbuiten) in jouw vakgebied gebeurt. Ook kun je bij Jong KNCV met al je studie gerelateerde vragen terecht.

 

Interesse? Kijk op www.kncv.nl/studentlid voor meer informatie en meld je voor de eerste drie jaar gratis aan!

 

Sponsoren