U bent hier:

Bachelor LST

Onderwijs is natuurlijk een centraal onderwerp binnen de studievereniging. De Commissaris Onderwijs Bachelor is nauw betrokken bij het onderwijs van de bacheloropleiding LST en vormt het eerste aanspreekpunt voor studenten voor zowel opmerkingen als verbeteringen over het onderwijs van onze bachelor.

De Commissaris Onderwijs Bachelor werkt nauw samen met het opleidingsteam van de bachelor Life Science & Technology en is dan ook betrokken bij de evaluaties, bijlessen, mentoraat, boekverkoop en de opleidingscommissie.

Heb je vragen over een van bovenstaande onderwerpen of over een ander studie gerelateerd onderwerp? Stuur dan gerust een bericht of mail!

 

 

Studiemateriaal

S.V. LIFE verzorgt het studiemateriaal van onze (eerstejaars)studenten. Naast dat je bij ons je studieboeken kunt kopen (zowel eerste- als ouderejaars!) via deze pagina, verzorgen wij ook de rest van het studiemateriaal. Ieder jaar organiseert S.V. LIFE de ‘labjaspasdagen’. Op deze dagen kun jij je labjas en labbril bemachtigen, je nog inschrijven bij S.V. LIFE mocht je dit nog niet gedaan hebben, onze merchandise bekijken en een pakket van de KNCV ontvangen bij inschrijving!

Tutoraat

Problemen met een vak en behoefte aan bijles? Dat kan! Vanuit S.V. LIFE kunnen bijlessen georganiseerd worden. Als je moeite hebt met een vak geef dit dan door aan je mentor of aan de Commissaris Onderwijs Bachelor. Bij genoeg animo zal er een bijles georganiseerd worden die precies aansluit op de stof en waar (enkele) oefententamenvragen behandeld worden. Interesse om te helpen met bijles geven? Neem dan ook contact op met de Commissaris Onderwijs Bachelor.

Vakevaluaties

Als studievereniging is onderwijs een belangrijk aspect. S.V. LIFE waarborgt de kwaliteit van het onderwijs door onder andere evaluaties te organiseren. Zo zijn er na iedere periode mondelinge evaluatiebijeenkomsten voor ieder cohort. Deze worden aansluitend op colleges in de pauzes georganiseerd, geleid door de Commissaris Onderwijs Bachelor en de docenten van de gegeven vakken worden aangemoedigd hierbij aanwezig te zijn. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij deze bijeenkomst, of nog andere opmerkingen hebben, dan kan je dit uiteraard altijd laten weten.

Minor

Er zijn heel veel verschillende en interessante mogelijkheden voor het volgen van een minor in Leiden of Delft, maar ook buiten deze universiteiten. S.V. LIFE heeft een minorgids gemaakt waarin verschillende ervaringen van je medestudenten staan om je te helpen een minor te kiezen die bij jou past. De gids kan je hieronder downloaden. Heb je zelf een minor gedaan en wil je jouw ervaringen delen? Laat het weten aan de Commissaris Onderwijs Bachelor!

BEP/MEP Informatie

Bij het afsluiten van de bachelor of master fase hoort een bachelor eind project (BEP) en master eind project (MEP). Ben jij benieuwd naar de verschillende groepen binnen de TU Delft en Universiteit Leiden waar jij stage kan lopen? Kijk dan naar de BEP/MEP Gids van LIFE met ervaringen van verschillende LST-studenten, deze kan je hieronder downloaden.