Bestuur

Het zevenentwintigste bestuur van studievereniging LIFE (S.V. LIFE) van het academische jaar 2023/2024 zal bestaan uit de zes mensen die hieronder beschreven zijn. De naam van ons bestuur is Triple. We zullen hard werken om de kwaliteit te onderhouden en te verhogen van de diverse carrière, educatieve en sociale activiteiten die S.V. LIFE organiseert. LIFE is de vereniging door studenten Life Science & Technology voor studenten Life Science & Technology. We zijn een hechte gemeenschap waarin studenten zich kunnen ontwikkelen op verschillende gebieden. Net zoals de vriendschappen die worden gevormd in onze gemeenschap, zijn de vaardigheden die onze leden opdoen van onschatbare waarde voor de rest van hun leven.

Lotte Rutten – Praeses

Als Praeses ben ik de officiële woordvoerder van de vereniging. Het is aan mij de vereniging en haar lopende zaken in goede banen te leiden. Samen met dit team is dat een levensgenot. Ik houd me bezig met het beleid van de vereniging, ik zit onze Algemene Ledenvergadering voor en ik houd het contact met het adviesorgaan van onze vereniging. Ik vertegenwoordig S.V. LIFE in overleggen met de Universiteit Leiden, de TU Delft en andere studieverenigingen en zal toezien dat de verscheidene carrière, educatieve en sociale activiteiten die S.V. LIFE organiseert goed verlopen.  

Je kan me altijd bereiken via de mail

 

Elise Don – Abactis

Als Abactis ben ik verantwoordelijk voor zowel de interne als externe communicatie van onze studievereniging – op deze manier ben ik het algemene contactpersoon van S.V. LIFE voor LIFE-leden en andere individuen. Naast deze communicatie, beheer ik de database en verzeker ik dat ons privacy statement altijd onderhouden wordt volgens de AVG. Gehuisvest aan zowel de Technische Universiteit Delft als de Universiteit Leiden, is het mijn doel om een juiste studie omgeving te faciliteren voor de studenten Life Science & Technology. 

Je kan me altijd bereiken via de mail!

 

Bjorn Losekoot – Quaestor

Als Quaestor ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken van LIFE. Ik moet er dus voor zorgen dat in- en uitkomsten in balans zijn en bewaar het overzicht hiervan in de boekhouding. Daarnaast begeleid ik de penningmeesters van alle commissies bij het opstellen en bijhouden van begrotingen en maak ik samen met hen de afrekening. 

Je kan me altijd bereiken via de mail!

 

Max Foissard – Commissaris Onderwijs Bachelor

Als Commissaris Onderwijs Bachelor ben ik nauw betrokken bij het onderwijs van de opleiding. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor studenten voor opmerkingen en verbeteringen over het onderwijs van onze bachelor. Naast mijn onderwijstaken heb ik ook de portefeuille interne zaken op mij genomen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle interne communicatie en eindverantwoordelijk ben voor alle commissie gerelateerde zaken. 

Voor vragen of andere zaken rondom onderwijs kan je me altijd bereiken via de mail!

Nienke Alkemade – Commissaris Onderwijs Master

Als Commissaris Onderwijs Master ben ik allereerst nauw betrokken bij het onderwijs van de opleiding. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor studenten voor opmerkingen en verbeteringen over het onderwijs van onze Masters. Ik ben het aanspreekpunt voor alle klachten, tips en andere zaken met betrekking tot beide masteropleidingen. Ook zal ik de connectie zijn tussen de masterstudenten, het opleidingsteam en de docenten. Daarnaast heb ik ook de portefeuille alumni gekregen. Alumni zijn een erg interessante groep binnen LIFE omdat ze advies kunnen geven over bepaalde carrière richtingen aan masterstudenten, coaching kunnen geven voor masterstudenten en bedrijfscontacten hebben voor eventuele samenwerking. Ook hebben we een commissie speciaal voor alumni, die ik begeleid. 

Voor vragen of andere zaken rondom onderwijs kan je me altijd bereiken via de mail!

 

Sanne ten Brinke – Commissaris Externe Zaken

Als Commissaris Externe Zaken ben ik altijd op zoek naar nieuwe contacten. Ik ben verantwoordelijk voor de acquisitie van de vereniging, het organiseren van carrière-evenementen en het begeleiden van fondsaanvragen. Op deze manier probeer ik de studenten zo goed mogelijk kennis te laten maken met het bedrijfsleven in ons vakgebied. Dit jaar zal ik mij inzetten voor een goede variëteit van bedrijven zodat er uitdagende en passende mogelijkheden zullen zijn voor stages en banen voor onze studenten. Middels de carrière-evenementen bevorderen we de ontwikkeling van de studenten en verbreden we het toekomstperspectief. 

Je kan me altijd bereiken via de mail!

Sponsoren