Elk academisch jaar helpt S.V. LIFE haar leden met het kopen van de juiste boeken voor hun studie. Op deze pagina kunnen LIFE-leden informatie vinden over het aanschaffen van studieboeken met korting.

Voor eventuele vragen over het aanschaffen van studieboeken, kan je altijd contact opnemen met onze Commissaris Onderwijs Bachelor.

Let op, korting op Nederlandstalige boeken is alleen geldig voor aanvang van het studiejaar.

Boekverkoop eerstejaarsstudenten

Ben jij een aankomend eerstejaars LST-student en wil jij studieboeken met korting aanschaffen? Ga dan naar de website van Studystore via de knop hieronder en vergeet niet aan te geven dat je lid gaat worden om de korting te ontvangen!

Boekverkoop ouderejaars- en minorstudenten

Ben jij een aankomend tweedejaars- of minorstudent LST en wil jij studieboeken met korting aanschaffen? Ga dan naar de website van Studystore via de knop hieronder.

Studieboeken retourneren of verkopen:

Wil jij jouw studieboeken retourneren of verkopen? Dat is mogelijk via de website van Studystore via de knop hieronder.