Studievereniging LIFE

Meer laden

Lees onze

Vision of LIFE

Om haar leden op de hoogte te houden van ontwikkelingen in het veld van de Life Sciences en de Biotechnologie, publiceert S.V. LIFE haar kwartjaarslijkse tijdschrift: de Vision of LIFE!

Vier keer per jaar wordt dit tijdschrift gepubliceerd, met nieuwe feiten en onderzoeken uit de Life Sciences en Biotechnologie. Daarnaast bevat het ook verscheidene (kleine) verslagen van leuke activiteiten georganiseerd door verschillende commissies van S.V. LIFE door het academisch jaar heen.

Elk LIFE-lid heeft de kans om de Vision of LIFE te lezen. Onlangs hebben wij uit milieu-overwegingen besloten de Vision of LIFE alleen nog te drukken voor leden die aangegeven hebben dit te willen. Zo gaan we samen verspilling tegen! Via deze link kan jij zorgen dat de Vision op jouw deurmat blijft vallen. Maar wees gerust, de Vision of LIFE blijft altijd beschikbaar op de website!

Wil jij een column schrijven of een advertentie plaatsen in onze Vision of LIFE? Neem dan contact op met onze redactie.